E-napló

Levelezés

Bejelentkezés

 

Névnap

2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina

Szavazás

Hogy érzed magad az iskolában?
Szeretek itt tanulni, szí­vesen járok ide.
70%
Nem szeretem ezt az iskolát.
30%
Összes szavazat: 57

Mobil Alkalmazás

 

 

2019.03.11. Látvány zöldségeskertAz egészséges táplálkozás nagyon fontos, főleg a gyerekek számára. Ezért a tavasz közeledtével könnyebben tudunk vitaminokhoz jutni. Így olyan zöldségeket készítettünk a gyerekekkel, amelyek tavasszal teremnek. 

2019.03.05. " Időspirálban utaztunk"


A mártélyi gyerekek egy természettudományos "élményműhelyen" vehettek részt, ahol megtapasztalhatták virtuálisan a Föld és az állatvilág keletkezését, a tenger csodálatos  élővilágát illetve az emberi testünk hogyan épül fel. Csoportokban fejleszthették tudásukat, majd a helyes válaszért pontokat gyűjthettek.

2019.02.11. Télbúcsúztató farsang az iskolábanA gyerekek meglepetés tánc produkcióval készültek a farsangunkra, majd különböző jelmezekbe bújva mutathatták meg magukat a közönségnek.  Délután változatos programokon vehettek részt: kézműves foglalkozás, bohóckészítés, ügyességi játékok, célba dobás, családi vetélkedők. 

2019.01.28. Látványszínház a FaluházbanAz iskolás gyerekek a nagycsoportos óvodásokkal színházi előadáson vehettek részt, melynek címe:  „ Télűző farsangi mulatság „

2018.12.07. Mártélyon járt a Mikulás


December 6-án a  mi iskolánkban is ellátogatott a Mikulás. A gyerekek aznap, különböző programokon vehettek még részt: Mézeskalács sütés, zsetonos és játékos vetélkedők és adventi kézműveskedés. 

2018.11.30. Mesemondó versenyt rendeztek a mártélyi iskolában


November 29-én rendeztük meg az iskolai mesemondó versenyt, amelyre szeretettel meghívtuk a nagycsoportos óvodásokat is.

A nagycsoportos óvodások színvonalas, hosszú mesét tanultak, őket kifestővel és emléklappal jutalmaztuk.

2018.11.09. Nyílt nap

Nyílt nap volt a Mártélyi Tagintézményben a leendő elsősök szüleinek.


2018.10.24. Zászlókészítés és emlékezésA Hódmezővásárhely-Szentes vasútvonal 125. évfordulójára zászlókat készítettek a gyerekek. A vasútállomáson ezen alkalomból koszorúzási ünnepélyen vettek részt a nagy csoportos óvodásokkal. A nap zárásaként még megemlékeztek a 1956-os emlékműnél.

2018.10.15. Sportvetélkedő és kézműveskedés

 


Különböző Játékos sportvetélkedőket  és kézműves foglalkozásokat tartottunk az iskolában a gyerekeknek halloween alkalmából (mécsestartó, fakanál báb) készítése. Az első osztályosok a nagyobbak segítségével még tököt is faraghattak. 

2018.09.20. Színházi előadásA nagy csoportos óvodásokkal közösen egy látványszínházba látogattak el a mártélyi iskolások, ahol A buta sündisznócska című darabot tekintették meg.